shopping

Har shoppat ganska mycket på sistone pga sommarrean så här kommer lite bilder på vad jag köpt :D
 
Har försökt få tag på den här läppennan (nr 703) från Kiko i ett halvår. När jag sist var i mall of scandinavia var det helt slut på den här korallorangea färgen. Besökte Kiko för nån vecka sen och hittade som tur den här färgen :D dem hade rea så köpte två stycken för 30 kr, så jag kan ha en som reserv.
 
Hade några presentkort på Åhlens så bestämde mig för att köpa läppstiftet Up the Amp från MAC, har velat köpa den ganska länge och eftersom min enda rosalila läppstift tagit slut köpte jag den här. 
Köpte oxå en jättebra highlighter i färgen golden tan från H&M, den var på rea och jag fick den för bara 30 kr :D
 
Köpte ett par örhängen som ser ut som säkerhetsnålar från H&M. Köpte oxå två jättebra krämögonskuggor för bara 10 kr/st från H&M i färgerna Paw paw blossom (röd) och lemongrass (grön). Pigmenteringen är otroligt bra för båda ögonskuggorna och dem sitter som berget när man väl applicerat dem men är samtidigt väldigt lätt att ta bort. Ögonskuggorna lägger sig inte heller i veck så för bara 10 kr är dem otroligt bra. Köpte en reserv av den röda färgen eftersom jag vet att den kommer ta slut snabbast. 
Köpte en body butter från Body shops Honeymania serie ^_^ body buttern luktar inte exakt som honung men det är ändå en av mina favoritdofter :D
 
Köpte den här armbandet från tradera som jag ska göra om till en halsband :D