stressig vecka

Har haft en hektisk vecka, blev sjuk i måndags och har varit sjuk under hela jävla veckan men har ändå blivit tvungen att gå till skolan så har varit jättetrött :C hade en prov i onsdags, där min universitetslärare kom till gymnasiet jag praktiserar i för att observera en lektion som jag håller. Var skitnervös inför hela grejen samtidigt som min röst var absolut kass under lektionen pga förkylningen- sen så blev jag tvungen att skriva en massa skit inför provet och har varit upptagen med att skriva en dokument efter provet. Men allt gick bra och läraren gav mig inte alltför kassa kommentarer (pust!). 
 
Firade också pappas födelsedag i början av veckan, det fick bli Budapest-tårta igen för att jag hatar prinsesstårta :/
 
Har annars deppat pga massa annat under veckan och pluggat inför en prov nästa vecka -.- sökte jobb hos action aid för några veckor sedan och fick gå på arbetsintervju i fredags och jag kan gladeligen berätta att jag fick jobbet! :D trodde verkligen inte att jag skulle få nåt sommarjobb för jag sökte över 20 jobb och ingen svarade tbx, tills en tjej från Action Aid helt plötsligt ringde mig- e så himla glad att jag svarade och inte ignonerade elr missade samtalet! Efter arbetsintervjun ringde tjejen mig en halvtimme efteråt och berättade att jag fått jobbet! Hurra!! :D
 
Och idag träffade jag en kompis som jag inte träffat på flera år, vilket var roligt för både hon och jag har förändrats så mycket o.o vi gick runt i T-centralen och fikade på Donken.
Ice-smoothie (ananas & mango) och äppelpaj :D
 
Har annars köpt en massa grejer från H&M med mina 50 kronors-kort och det enda jag behövde betala var 20 kr för produkter som kostar 220 kr tsm :D
Vet att stråna på ögonskuggsborstet kommer gå av för att den e så billig, men tänkte att eftersom jag ändå aldrig provat att applicera ögonskugga med borste så ska jag prova det ett tag och sen köpa en dyrare borste.
Har också fått grejer från Bd nu när min farmor kommit tba från Bd :D
älskar saree-blusen! den e verkligen på pricken som jag ville att den skulle vara :D
Fick också ett röstkort skickat till mig inför valet den 25 maj. Har absolut ingen aning om vilken parti jag ska
rösta på till EU-parlamentet, så tänker verkligen läsa på!
 
lånade också serieboken mina vackra ögon, och kan säga att jag nästan inte fattade något alls- men serien var ändå bra för att sitta och slöläsa.
 
skumbananer- ett måste till slöläsningen