long time no see...

Vet att jag inte bloggat under nästan 2 månader men varit så himla upptagen med studierna. Har börjat på sjuksköterskeprogrammet i KI så har haft jättemycket att göra och haft mycket nytt att vänja mig vid. Hade min första prov förra veckan och som tur klarade jag det men var en poäng från VG :/ har varit så upptagen den senaste tiden men nu äntligen känner jag att det börjar lugna ner sig :D
 
Har inte gjort något särskilt den här veckan men förra helgen gick jag på bio och kollade på 50 shades of grey med min bästisVi hade planerat flera månader tidigare att kolla på den, inte för att vi trodde att den skulle vara bra men kände att det är ett fenomen som man måste vittna. Det roliga var att två kompisar tidigare i veckan frågade om jag ville följa med och kolla på den haha så populär var filmen! har äntligen kollat på filmen och kan ärligt säga att den va lika dålig (om inte dåligare) än Twilight och hela filmen är som en lång mjukporrfilm och karaktärerna var mycket mer varmare och öppnare än i boken. Tänker ändå kolla på nästa film med förhoppningen att den är någorlunda bättre.
 
Och innan biot gick vi till kungshallen och åt på Libanon Grill & Meza :D fick också en jättefin blå clutch från min bästis som jag längtar att få använda till sommaren, tänker köpa en blå klänning eller blazer för att matcha clutchen :D köpte också en röd och svart bandana och silver och guld tatueringar från Punktshop.
 
korv med klyftpotatis, älskade yoghurtsåsen!