skolstart!

(min outfit för dagen, fick fota i toan pga allt kaos utanför)
Så, har inte haft mycket för mig den här veckan- bara suttit hemma och varit väldigt ivrig inför universitetet. Klippte mig igår för att jag tröttnade på min gamla frisyr, plus var mina toppar slitna så tänkte att de nödvändigt. Började universitetet idag- det var inte världens bästa skolstart för jag kunde av nån anledning inte somna in igår natt. Lade mig elva och somnade först tre på natten så låg i sängen i 4 timmar och hade panik över att jag bara inte kunde somna in, väckte mina föräldrar mitt i natten av frustration och båda gav mig massage så att jag skulle somna in (dem kan vara snälla när man minst anar det) och det hjälpte lite, halvsov i 3 timmar tills jag vaknade 6 på morgonen. Var förvånansvärt nog inte morgontrött även om jag bara sovit 3 timmar och såg pigg ut på morgonen. När jag väl var framme så hittade jag som tur salen alla lärarstudenter skulle samlas och där snackade dem i 2 och ett halvt timme med halvtimmes rast. Under rasten va de skitstressigt, fick massa böcker och grejer från två olika lärarförbund, fick också gå med i båda lärarförbunden även om jag inte e riktigt säker på vfr (kaos!). Tror dock de handlar om a-kassa elr nåt...who knows -.-
Lärde bara känna en enda person och det var killen som satt bredvid mig, han va snäll och lånade sin penna till mig flera ggr (vfr tog jag inte med en penna?!). Fyllde också fylla på ett blankett för att gå med i studentrådet/elevrådet, tänkte att jag skulle lära känna fler elever om jag va med i rådet. Va så jävla trött efter att ha lyssnat på en massa lärare snacka och visa en massa grejer som jag inte kmr ihåg på Powerpoint. Blev senare bjuden till universitetets pub för att gå på fest på kvällen men orkade inte, stack istället skhlm och lånade kursböcker från biblan. E verkligen lessen över att man inte har klasser i universitetet och att man inte har nån speciell relation till sina lärare :-/ saknar verkligen mina gamla klasskamrater och lärare, allt va så roligare och mindre seriöst på gymnasiet :'-C hoppas verkligen att jag ska få några kompisar även om jag inte direkt e jätte social av mig.
 
(lagade raggmunkar den här veckan fast med en liten twist, la till morötter. Tänkte att jag skulle prova att laga olika enkla rätter eftersom jag ändå behöver ta med lunch till universitetet)
(No More Rough Stuff Pumice- köpte den här pimpstenen från Body Shop idag, har hård hud på armbågar och fötter så tänkte att det här kunde hjälpa)
(alla tråkiga böcker jag måste läsa :-/)